Beter in het leven, door je kracht te verdelen
       " CHA CHA " 

 

Gastenboek

Patrick Minkels
28-03-20 22:14:27
Hoi Michel,
Mooi dat je op deze manier Herman eerd.
Mis hem nog iedere dag.
Groet Patrick.
Opmerking:
---
Ahoy Patrick.
Thanks voor je bijdrage in het gastenboek.
Ja, we houden Herman levendig.

Goed weekend !

Groeten,
Michel
Gw Gw
10-09-18 19:18:39
Ha Michel! Ik heb nu pas even tijd gevonden om je website te bekijken, maar hij is mooi geworden! Staat heel wat op aan info en foto's. En uniek zeg, hoe jij vertelt wat het allemaal voor jou betekend. Je bent een échte Brood-fan :)
Opmerking:
Tnx GW,
Was me een werkie wel, en nog niet helemaal klaar.
Maaaar,,, Bijna toegekomen aan een happy end !
Fijne dag :)
Ria Ria Manschot
10-09-18 17:21:02
Hoi Michel, je site is inderdaad heel erg mooi geworden. Prachtig hoe je alles verwoord met een stukje humor. Ben trots op je!!!
Opmerking:
Thnx Ria...,
Heb me best gedaan... :)
Resultaat mag er zijn ;)
Patricia van Cuyk
05-09-18 11:13:04
Ziet er goed uit , zit heel wat werk in , maar als je iets met liefde doet dan tellen de uren niet … ik houd m in de gaten … en door
Opmerking:
Heej Patricia,
Thnx voor je complimenten.
Zat zeker de Brood Nodige tijd in.
Maar inderdaad, met veel liefde deze site gebouwd.. :)
Herman 4-ever ! ;)
Karin Folkerts
28-08-18 20:50:54
Mooie site Michel en respect!
Goe dgedaan en heel dapper dat je ook je verhaal durft te delen. Helaas ben ik ook slachtoffer geweest van vele pesterijen doordat ik een lichaam had die niet deed wat het moest. Achteraf blijkt het een aangeboren ernstige aandoening te zijn maar vertel dat die klootzakken maar die me elke keer lieten vallen zodat k wat brak, me opwachtten na schooltijd en me elke keer weer in elkaar trapten.
De lafbekken, en als je ze er nu mee confronteert blokken ze je gewoon.
Dat ligt aan hun en niet aan ons.

Hoe mooi en waardevol is het contact met Herman die je je hele leven lang moet blijven koesteren.
Hij heeft je zoveel gegeven en hij wist ook echt waar hij het over had.

Pesten gebeurd nog zo vaak en hel vaak om onduidelijke en oneerlijke redenen.
Geen merkkleding hebben, een lijf wat niet mee werkt, problemen thuis waardoor je op school stiller bent dan anderen en ga zo maar door.
En ik kan alleen maar hopen dat alle pestkoppen uiteraard een date krijgen met Karma.
Opmerking:
Thnx Karin,
Ja de wereld is eigenlijk zo verrot als je ergens aanvoelt en weet hoe weinig mensen eigenlijk weten wat het met iemand kan doen. 1 pester van mij heb ik inmiddels gesproken, en hoe begrijpelijk het ook zou zijn als ik die persoon voor altijd diep zou moeten haten, ik ben nu heel erg blij met het contact die ik heb met die persoon. er was ook na onze eerste gesprek toen ik mijn eerste bericht stuurde een gesprek geweest in hun gezin om te vertellen wat die persoon mij had aangedaan. Het voelde ook verschrikkelijk toen ik " mijn daden " moest aanhoren.

Maar heb ook erg veel bewondering hoe je er mee om weet te gaan. Ik vind het fijn dat ik niet alleen slachtoffers Het verhaal ver met een geweten wat niet zuiver is....
Snap je?
pesters van vroeger zullen misschen wel zich toch uit zHet verhaal werd erg aangetrokken nu gek worden ( al ben ik dat al een beetje ) ? Ik vind het positief dat ik ook de de daders de aandacht trek omdat ze misschoien gaan nadenken dat er meer is dan een ego. Karma ! :)
Hou je haaks...
Die persoon zich erg aan en bood verschillende keren excuses aan verhaal deed
Tonen: 5  10

 

 

 

 

 

                                                                                                    Voor 1 op 1 Chat :